Аз съм от випуск 1980 (ето линк към нашия форум http://www.wewerekids.com/geomilev/news/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=8 ), но добре помня батковците и каките (може ли да се забрави бригадата в Бъзовец 1975). Според мен випуск 1979 беше последния от силните випуски и началото на развалата. Последния истински силен випуск беше 1978. Ние бяхме първия от развалените... До 1979 в гимназията цареше друга атмосфера, имаше много изявени таланти и отношенията между учители и ученици бяха по-различни - с повече взаимно уважение и зрялост. След 1979 това се промени към по-лошо... не зная защо.
Като студенти и години по-късно аз поддържах тесни контакти с Андро (Адриан Георгиев), с който свирехме заедно в разни аматьорски групи, но имахме много fun. Андро е много надарен... музикално, мъчно е, че не се реализира като музикант. Нещо се загубихме когато аз хванах влака за Канада 1997. Оттогава все ми липсва... дано се появи пак.

Ã?äðà âåéòå, ïè÷îâå. Ã?èêåÃà ãî ïîìÃÿ, Ã?ëèÿà - ÃÃ¥. :oops:
Ã?êëþ÷âà ì ñå äà îòáåëåæà ïðèñúñòâèåòî ñè Ãà òîçè ñà éò è ôîðóì, êîèòî îòêðèõ ñúâñåì ñëó÷à éÃî.
Ã?âà à Ã?âà Ãîâ, èçâåñòåà êà òî Ã?âà à Ã?à ìîëåòà (1976) :D

Ã?âà ÃÃ¥ êà äå ñè áå ÷îâåê? Ãîêà çà òåëåà å 'Ãèêà ' ñ êîéòî ñè ñå çà ïèñà ë - 'AIRCRAFT!!!'... Ã?ïîìÃÿì ñè, ֌ áåøå åäèà îò ìà ëêîòî êîèòî èäâà õà ñ à âòîìîáèë â 11 êëà ñ - Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?!!! Ãà ïèøè ìà ëêî ïîâå÷å çà òåá...
Ãîçäðà âè,
Ã?èêåÃ

Diken i Ivan - dobre doshli na Forum-a! Iskreno se nadjavam tova mjasto da stane chesto poseshtavano, za da mojem pone virtualno da se zapoznaem...makar i hora ot razlichni pokolenija, vse pak sv&rzani s edno mjasto i spomeni.
Diken -- s net&rpenie chakam da chuja njakoi drug "veht" zapis...Ako moje (i ako imash jelanie, razbira se), kachi njakoi na site-a...ili mi prati az da go kacha. Tova, razbira se, se otnasja i za Nikosa.
Ivane...or Aircraft -- za teb samo s&m chuval (vse dobri neshta:-) Radvam se da te vidja tuk!

Ã?à é çà ïèñèòå ãè ñúáèðà Ãèêîñ. Ã?îé ñå îêà çà ïî-ïîäðåäåà îò ìåÃ. Ã?èñëÿ, ֌ Ãÿêúäå ñà îñòà Ãà ëè ìà ëêî çà ïèñè Ãà êîèòî ñâèðÿ ñ "Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?" (ïðåç ñòóäåÃòñêèòå ãîäèÃè)... ÃÃ¥ Ã¥ ëîøî - äæà ç ðîê... Ã?Ã¥ îïèòà ì äà ãè èçïðà òÿ çà ùîòî åäâà ëè ùå óñïåÿ äà ãè êà ÷à äèðåêòÃî...

Ã?ìè à ç îò 1984 ã. ñúì ñè âñå â Ã?îôèÿ. Ãîääúðæà ìå ñòà ðà òà òðà äèöèÿ äà ñå ñúáèðà ìå ïîñëåäÃèÿ ÷åòâúðòúê Ãà ìåñåöà è ñå âèæäà ìå ñ ìÃîãî õîðà îò Ãà é-ðà çëè÷Ãè âèïóñêè.
Ã?åêóùîòî ìÿñòî çà ñðåùà å çà ëà "Ã?ðåäåö" Ãà õîòåë "Ã?åðäèêà " (Ãà âòîðèÿ åòà æ) ñðåùó ïà ìåòÃèêà Ãà Ã?åâñêè.
Ã?îæåòå äà ìè ïèøåòå è ÃÃ¥ joe_plane@abv.bg :)